Címke: Kovács Dániel Gábor

14
jún

„visszamentem a rajtvonalhoz, és újra elkezdtem”

Varga Dániel mérnök, testépítő, személyi edző, illetve költő. Simontornyán született, Pécsett diplomázott, jelenleg Budapesten él. Több mint húsz éve aktív szereplője a hazai testépítő társadalomnak: nemcsak versenyez, hanem Monday Shark Live című műsorával a sporttal és a testépítéssel kapcsolatos témákat járja körbe e közeg sztársportolói, orvosai és szaktanácsadói közreműködésével. Közben a költészet világában is egyre otthonosabban kezdett el mozogni, tavaly jelent meg második verseskötete.
Kovács Dániel Gábor interjúja
24
máj

„Egy látványos csel esztétikai örömet okoz”

Lakatos Mihály József Attila-díjas író, költő, Székelyudvarhelyen született, három gyermek boldog édesapja. Legutóbbi kötete Mosoly járvány idején címmel jelent meg. Az írás mellett van egy másik nagy szenvedélye: a futball.
Kovács Dániel Gábor interjúja
23
ápr

Szurkolók az Állatokért

A média általában nagyon negatív képet fest a futballszurkolókról és a szurkolói csoportokról, ezért sok átlagember úgy gondol rájuk, mint kiabáló, verekedő, stadionokban törő-zúzó huligánokra. A „Szurkolók az állatkínzás ellen” néven létrejött szurkolói kezdeményezés azonban alaposan rácáfol ezekre az előítéletekre. Kapin Richárddal, az állatvédő szervezet egyik vezetőjével beszélgettünk.
Kovács Dániel Gábor interjúja