Címke: Viola Szandra

30
ápr

Természet és digitalizáció

Csizmadia Máté pszichológus, agrárközgazdász és munkajogi szakokleveles tanácsadó, a Zöld pszichológia című blog szerzője. Előadásokkal, cikkekkel segíti a tájékozódást a klímavédelemmel, a környezettudatossággal és a digitalizáció mindennapjainkra gyakorolt hatásaival kapcsolatosan.
Viola Szandra interjúja
26
márc

„A tea az álmodók bora”

Király Levente író, költő, szerkesztő, a Corvina Kiadó igazgatója, szenvedélyes tearajongó. A Teaivók zsebkönyve megjelenése kapcsán beszélgettünk vele kedvenc italáról és a kiadványról.
Viola Szandra írása
25
jan

A bögre teliholdja

A tea a bölcsek itala. Azoké, akik már megtanulták élvezni a pasztellszíneket és -ízeket a nyár csinnadrattája után, akik nem szabnak a boldogságnak teljesíthetetlen feltételeket, akik a megelégedettség számos ízét és formáját ismerik, akik nem sietnek, mégsem késnek el, mert szelektálnak programjaik között, akiket gyönyörködtet a mértékletesség is…
Viola Szandra írása
21
szept

„A legkörnyezetbarátabb, amit le sem gyártanak”

Csizmadia Máté pszichológus, agrárközgazdász és munkajogi szakokleveles tanácsadó. Mindhárom szakterület tapasztalataiból merít Zöld Pszichológia című blogjának szerkesztése közben. A Mezőgazdasági Termelők Országos Szövetségének foglalkoztatási szakértője és az Európai Mezőgazdasági Munkaadók Szövetségének magyar delegáltja.
Viola Szandra interjúja
19
márc

„A versírás élőadás”

Iancu Laurával Viola Szandra beszélgetett
8
jan

Játék idővel és térrel

Kertész Dáviddal Viola Szandra beszélgetett