Oltási reakció

Arra ébredtem, hogy bekapcsolt a rádió. Magától szólalt meg, nem nyúltam hozzá. A szomszédban lakó jósnő szerint apám szelleme üzen a rádión keresztül, de én tudom, hogy hülyeséget beszél. A rádiót a bennem lévő csip indította el, amit az oltással juttattak a szervezetembe. Az első után csak a mikrót tudtam a gondolataimmal irányítani, de mióta a negyediket is megkaptam, szinte mindenre képes vagyok. Csak ne vezérelnének távolról!

Szép napot kívánok, Négyoltott Sanyinak hívnak! Legyintsetek, mondjátok, hogy hülye vagyok, de mielőtt mindezt megtennétek, kérdezzétek csak meg román szomszédjainkat. Az újság is megírta, hogy a románok kétharmada szerint a koronavírus-járványt a „globális elit” idézte elő, hogy ellenőrzése alá kényszerítse a világ lakosságát, mégpedig úgy, hogy mikrocsipet ültetnek belénk. Na, ugye, ők tudják a tutit! Megírták, úgy is van! Ha azt hiszitek, megrémültem ettől a hírtől, tévedtek! Sőt, megnyugvás töltött el, miszerint nem őrültem meg, minden tapasztalásom valódi, minden kinyilatkoztatásom igaz.

Már akkor is megmondtam, hogy valamit belénk tesznek az oltással, amikor az elsőt megkaptam. Többedmagammal járultam az oltópontra, s bár mindannyiunkat ugyanaz az orvos, ugyanúgy oltott, más-más hatással volt ránk. Hogy mindenkinek máshogyan reagál az immunrendszere? Ugyan már! Ez hülyeség! Azért hat mindenkire másképpen, mert másfajta csipet tesznek a szervezetünkbe. Anyám, aki már jócskán benne van a korban, semmiféle mellékhatást nem tapasztalt. Erősebb lenne, mint én? Nem hinném! Csak neki már nem jutott a csipből, vagy éppen azok, akik belénk teszik, tudták, hogy anyám eleve gyanakodott, így nála nem akartak bizonyítékot hagyni. Anyám okos asszony, már a covid legelején megmondta, hogy ez az egész járvány mesterségesen lett generálva. Sőt azt is tudja – bár nem akarja elárulni, honnan –, hogy a vírust Kínában állították elő, és valaki szándékosan kiengedte a laborból. A szomszédom azt mondta, anyám őrült, hiszen pszichiátrián is kezelték, de szerintem meg a szomszéd benne van az egész összeesküvésben, és elterelésként azokat akarja elmebetegnek beállítani, akik rájöttek arra, miről is szól valójában ez az egész covid-ügy.

Visszatérve a tünetekhez, jól látható, hogy minden attól függ, mit tettek beléd az oltáskor. Csináltam egy Excel-táblázatot, szépen felvezettem, ki mit tapasztalt a vakcina után, aztán azt is kiagyaltam, mi lehet az oka az eltéréseknek. Nekem például minden esetben durván belilult a karom a szúrás helyén. Miért, miért? Mert belém jó nagy csipet tettek, amihez vastagabb tű kellett, ami nyomot hagyott. Azt még nem tudom, hogy nekem miért a nagyobb csip járt, de ne féljetek, azt is hamarosan kiderítem! A komaasszonyomnak elmúlt a havibaja, miután megkapta a covidinjekciót. A háziorvosi győzködte, hogy ez egyszerű oltási reakció, majd újra megjön neki, persze ez nem igaz. De hát mit mondhatna, ő is benne van az egészben. Hallottam, hogy a doktorokba már az elején beletettek egy olyan kütyüt, amivel az agyukat irányítják. Így aztán az orvosok mindenkinek azt mondják, amit a csipes emberek, vagyis a „globális elit” tudatni akar. Én persze biztos vagyok abban, hogy a komaasszonyomnak valójában azért állt le a havi baja, mert ufógyereket tettek a méhébe. Várom is, mikor szüli meg. Az lesz majd a jó buli, híres lesz végre a falunk, kijön a híradó is. Az ivócimborámnak felpöndörödött a bajusza, mióta beoltották. Hiába próbálja egyenesre simítani, nem sikerül neki. Éjszaka megálmodtam, hogy mindez azért van, mert neki az orra alatt van a beépített mikrokamera, s ha a bajusza rálógna, nem tudna éles képet adni a szomszédairól, akiket a csipes emberek megfigyelnek.

Mióta megkaptam a negyedik oltást, még jobban kívánom a sört meg a pálinkát. A feleségem, Mari állandóan pöröl velem, miért járok annyit a kocsmába. A minap a háziorvost is rám hívta, hogy próbáljon jó útra terelni. Leültünk Miki dokival, ittunk néhány felest, közben elmagyaráztam neki, hogy az újabb oltáskor egy különleges, földi használatban még nem létező szivacsos szerkezetet juttattak a szervezetembe, ami úgy szívja a folyadékot, mint a csuda. Ha pár percig nem iszom, kiszáradok és meghalok. Miki doki bólogatott, és megköszönte, hogy felvilágosítottam. Azt mondta, megnyugodott, végre megírhatja az ÁNTSZ-nek, hogy nem alkoholisták laknak a faluban, csupán oltási reakció az, amit nagy számban tapasztal.

Döme Barbara